Complete installatie van centrale verwarming in Den Haag, Voorburg, Rijswijk e.o.

Wilt u uw cv-ketel vervangen, een nieuwe radiator aanschaffen of vloerverwarming laten aanleggen? Denk dan eens aan Souf service&onderhoud . Wij hebben vakkundige installateurs in dienst die zorg dragen voor de complete aanleg van uw centrale verwarming. Daarnaast lossen onze servicemonteurs problemen met uw verwarming graag voor u op. Wij zijn werkzaam in het rayon Voorburg, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam en Delft.

Uw cv-ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar probleemloos mee. Na deze periode ontstaan er vaak storingen en moeten dure onderdelen vervangen worden. Souf service&onderhoud adviseert u graag bij de keuze voor een nieuwe verwarmingsketel. U wilt immers zeker zijn dat uw nieuwe ketel voldoet aan uw wensen. Ook voor het plaatsen van een nieuwe radiator, boiler, geiser of de aanleg van vloerverwarming bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u toch onverhoopt een storing? Wij begrijpen als geen ander dat u snel geholpen wilt worden. Onze installateur zorgt ervoor dat uw woning snel weer is voorzien van warmte en warm water. 

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of direct een afspraak maken? Neem dan contact op met souf service & onderhoud. Wij zijn werkzaam in Voorburg, Den Haag, Rijswijk, Delft en Leidschendam.